22-Mrt Trainingsjasjes Chon-Ji

Geplaatst op 23-03-2021.

Na de training hebben de leden, trainers en begeleiders die een original Taekwon-Do Academy Chon-Ji 😉 jasje hebben besteld deze dan eindelijk in ontvangst mogen nemen. Gelukkig is iedereen razend enthousiast over het eindresultaat dat in goed overleg en met bijdrage van enkele zeer gewaardeerde sponsoren tot stand is gekomen.

Onze leden zullen de jasjes naar en van de training maar ook in hun vrije tijd kunnen gaan dragen. *Als het weer straks iets beter wordt kunnen we de jasjes ook tijdens de buitentraining dragen en stralen we als team eenheid en verbondenheid uit.

Uiteraard hopen we deze outfit dit jaar ook nog naar een toernooi te kunnen gaan dragen en het liefst hiermee één of meerdere podia te beklimmen!

Hieronder bedanken wij de volgende sponsoren voor hun bijdrage aan de trainingsjasjes:

 

Ook zo’n gaaf jasje van de vereniging bestellen KLIK HIER voor meer info:

*Het bestellen en/of dragen van de jasjes is geheel vrijblijvend. Als vereniging beseffen wij ons terdege dat kinderen soms meerdere sporten beoefenen en dat aanschaf van materiaal niet onbeperkt gedaan kan worden. Ook is het altijd leuk als er nog iets te vragen of geven overblijft voor een verjaardag of andere gelegenheid. Het is dus beslist geen “must” om erbij te horen.