Instructeurs en Coaches

Hieronder een overzicht van de instructeurs van Taekwon-Do Academy Chon-Ji

 

Sabum Sjef van Stratum: 4e Dan International Instructor en A-International referee. Oprichter, Hoofdtrainer en Coach van Taekwon-Do Academy Chon-Ji, tevens beoefenaar van Taekwon-Do sinds 1989. In het verleden heeft Sabum Sjef met succes deelgenomen aan vele grote Nationale en Internationale toernooien waar hij tevens de titel Nederlands kampioen heeft weten te behalen. Met zijn drive en passie weet Sabum Sjef iedereen te enthousiasmeren van Taekwon-Do te gaan houden. Sparren, zelfverdediging, techniek maar ook theorie en geschiedenis van het ontstaan van deze mooie gevechtskunst. Vanuit deze passie is Taekwon-Do Academy Chon-Ji geboren en is de drive van Sjef om zijn kennis en ervaring over te dragen aan de nieuwe generatie beoefenaars. Dit kan op alle niveaus want iedereen heeft een andere behoefte en Taekwon-Do is daarin een heel breed te beoefenen sport.

 

 

Boosabum Jeroen van Dam: 2e Dan ITF-NL Taekwon-Do en trainer / Coach bij Taekwon-Do Academy Chon-Ji. Boosabum Jeroen is vanaf de oprichting van Taekwon-Do Academy Chon-Ji actief bij alle ontwikkelingen binnen de vereniging. In het verleden heeft Jeroen met succes deelgenomen aan vele grote Nationale en Internationale toernooien waar hij tevens de titel Nederlands kampioen heeft weten te behalen. Jeroen is een allround Taekwon-Doin en heeft bij zowel Sparren (het gevecht), Tul (techniek/figuur) als Breektest (plankjes) vele prijzen gehaald. Nu geeft Jeroen wekelijks meerdere avonden les aan een grote groep jeugd waaronder ook zijn jongste dochter, te zien hier op de foto. Ook blijft Boosabum Jeroen zich ontwikkelen door het volgen van seminars en lerarentrainingen.

Boosabum Anita van Bree: 1e Dan ITF-NL Taekwon-Do. Trainer, Coach en Scheidsrechter bij Taekwon-Do Academy Chon-Ji. Boosabum Anita ademt Taekwon-Do en is niet weg te denken bij de trainingen of toernooien. Het liefst gaat zij mee als scheidsrechter en staat zij als Mat-Scheidsrechter op de grootste toernooien haar vrouwtje. Geen punt of overtreding ontgaat haar scherpe blik. Haar 4 kinderen trainen ook bij Taekwon-Do Academy Chon-Ji en missen net als hun moeder geen training. Ook blijft Boosabum Anita zich ontwikkelen door het volgen van seminars en lerarentrainingen en gaat zij 2024 examen doen voor de 2e-Dan.