Senioren

Wil je een betere conditie? Meer energie hebben in het dagelijks leven? Fysiek en mentaal sterker worden? Wil je leren hoe je jezelf kunt verdedigen?

Dan is Taekwon-Do iets voor jou!

Taekwon-Do is een veelzijdige koreaanse krijgskunst, een dynamische sportieve uitdaging en een effectief zelfverdedigingssysteem.

De trainingsfilosofie is gebaseerd op wederzijds respect, streven naar kwaliteit, (zelf)vertrouwen en flink zweten met een glimlach. Een sterk en lenig lichaam en weerbaarheid als resultaat. Ook wedstrijd gerichte sporters zijn welkom: leden, kampioenen en instructeurs laten van zich horen op nationaal, internationaal en wereldniveau. Met plezier ontvangen wij je in  onze Dojang in Milheeze voor meer informatie of een paar gratis proeflessen.

Wat zeggen de leden:

“ Het werd tijd dat ik weer eens ging werken aan mijn postuur. Bij Sabum Sjef werken we hier samen aan en wordt ik overspoeld door zijn energie en enthousiasme”

“ Trainen bij Taekwon-Do Academy Chon-Ji is naast flink zweten ook heel gezellig. Geen stoer haantjes gedrag maar lekker samen trainen“

” De lessen zijn heel afwisselend. Het is ook erg gezellig”

” Leuke trainingen, groepsgevoel, goede sfeer om in te trainen. Lekker zweten”