Juioren

Iets nieuws proberen? Zoek je een uitdaging?

Taekwon-Do training is leuk, snel en spannend. Je leert jezelf verdedigen terwijl je ook sterker en leniger wordt. Je zult nieuwe vrienden maken in een vriendelijke omgeving, en worden begeleid door gekwalificeerde instructeurs van Taekwon-Do Academy Chon-Ji. Van Taekwon-Do krijg je zelfvertrouwen. Dit betekent dat je leert op jezelf te vertrouwen en eigen keuzes durft te maken.

Misschien slaag je in iets waarvan je niet had verwacht dat je het zou kunnen. Spectaculaire technieken leren of bijvoorbeeld in een paar jaar een zwarte band halen. Je kunt meer dan je denkt …. De training is veilig en je hoeft niet fit te zijn om te beginnen. Trainingen worden opgebouwd en passend gemaakt. We hebben lesmateriaal voor alle niveaus.

Ben je geïnteresseerd in wedstrijden? Een deel van onze leden, niet allemaal, zijn dat ook.

Just (Taekwon) – Do it!

Wat zeggen de leden en hun ouders:

“Wij zijn verrast door de diepgang van de sport. Dit wisten wij niet. Er wordt fanatiek getraind! Een aanrader voor iedereen die wil sporten in een sociale en respectvolle omgeving”

“Zo grappig, de meester zet ons hele gezin aan het werk en we drukken elke avond samen met onze zoon 5x op”

“Wij hebben onze …. op Taekwon-Do gedaan zodat hij zich op het voortgezet onderwijs beter kan verdedigen tegen pestkoppen en meer zelfvertrouwen krijgt . Wat mij opvalt is dat de leden respect voor elkaar hebben en met name voor de strenge en toch gezellige Sabum Sjef.”