Battle of the Lowlands 2023 Almere

Geplaatst op 15-10-2023.

Zaterdag 14 oktober zijn we met 12 deelnemers, 3 coaches, 2 scheidsrechters en diverse toeschouwers naar “the Battle of the Lowlands” in Almere afgereisd. Het was vroeg om 06.35 op het Kerkplein. De dag verliep spoedig door een goeie organisatie vanuit The Battle.

We wisten dat het geen gemakkelijk toernooi zou worden en niet iedereen met prijzen terug zou kunnen keren. Toch is het ons gelukt 12 podiumplaatsen te bemachtigen. Hiermee zijn we als 5e van 39 deelnemende scholen geëindigd in het overall klassement.

Degene die deze keer helaas geen prijzen hebben weten te bemachtigen, hebben zeker niet minder gepresteerd. Wij hebben al hun partijen goed beoordeeld en gezien dat zij ook echt super hebben gewerkt! Soms is de tegenstander gewoon net iets beter en voor jezelf maximaal presteren is dan het hoogst haalbare. Uiteindelijk hebben jullie met het samen trainen bijgedragen aan de successen van jullie club-maatjes.  In Martial Art bestaat er niet zoiets als verliezen! Je wint of je leert. Blijf vooral doorgaan en in jezelf geloven. Wij trainers en coaches geloven in jullie allemaal! Een goeie coach vertelt je niet wat je wilt horen, wel wat je nodig hebt.

1e plaatsen: 🥇
Vera Didderiens -Tul
Yonah van Stratum -Hoogte trap
Esmee van Dinther – Sparren
Noa van Stratum – Sparren
Daan van de Mortel – Sparren

2e plaatsen: 🥈
Joes van Dinther – Sparren
Joes van Dinther – Tul

Sem de Vries – Sparren
Quinn Hogen Esch – Sparren

 

3e plaats 🥉
Milou van Dam – Sparren
Vera Didderiens – Sparren
Sem de Vries – Hoogte trap

 

Successen moet je vieren en dat hebben we gedaan met een gezamenlijke afsluiter bij de Mc. Donalds

Speciale dank aan de Scheidsrechters Boosabum Anita en Mark en coaches Boosabum Jeroen en Stefan. Zonder jullie geweldige inzet hadden we deze gezamenlijke prestatie niet kunnen realiseren.

Link naar alle foto’s en video’s van deze dag: KLIK HIER (Gratis Dropbox locatie)