Theorie-Examen 02 Apr tm 05-Apr.

Beste leden, (ouders/verzorger).

Binnenkort is er weer een examenmoment. Voorafgaand hieraan zullen de examenkandidaten een stevig theorie-examen krijgen.

Dit keer is dat theorie-examen vanwege het buiten trainen en de benodigde tijd niet tegelijk met het praktijkgedeelte. Het Theorie-examen zal vooraf digitaal via een link gemaakt kunnen worden.

Je krijgt hiervoor vrijdag 2 april via Whatsapp een link toegestuurd naar het theorie-examen met een verloopdatum tm 05-04-2021 17.00

Hierna werkt de link niet meer en is je tijd voorbij!

Deelname aan het online theorie-examen is tevens je inschrijving voor het praktijkexamen. Zie: Examenkosten

Je mag alle middelen inzetten om de 10 vragen van het examen zo goed mogelijk te beantwoorden. De meeste gegevens kun je vinden op de site van de vereniging maar alle vragen zijn ook uitgebreid behandeld tijdens de lessen. Kijk dus in EXAMENSTOF op de site, vraag je ouders, zoek op internet en loop je echt vast stuur me een Whatsapp zodat ik je in de goede richting wijs!

Wil je op praktijkexamen moet je theorie dus tussen 2-april en 5-april 17.00 uur met goed resultaat zijn afgerond.

19 april zal bij acceptabel weer nogmaals een spannende datum zijn. Voor de meeste leden is er op deze dag een examen-moment en zal de reguliere training komen te vervallen.

Het examen wordt dit keer in 2 blokken opgedeeld en wel in de groep waarin je normaal je lesuur hebt.

Kun je het examen deze keer nog beter even uitstellen om grote teleurstelling te voorkomen zullen we je (en je ouders) hiervan deze week nog op de hoogte stellen.

Het examenmoment is altijd een momentopname en beslist bepalend. Je inzet en aanwezigheid bij en tijdens de trainingen zal in de beoordeling zeker worden meegenomen.

Dat is onderdeel van de “DO” , de weg en het pad dat je als Je-Ja (Taekwon-Do leerling) volgt binnen de Martial-Art.

  • Ben integer en maak je examen ZELF.
  • Zijn er twee leden binnen één gezin vul de link dan in vanaf een ander device of mail.
  • Veel succes alvast allemaal bij het invullen van het theorie-examen en zorg dat je geen training mist!! Stel vragen en oefen alvast voor de training aanvangt.