EXAMEN MOMENT PRAKTIJKTEST

Zondag 4 februari is er gelegenheid een praktijktest af te leggen om te promoveren naar een hogere band.

Jeugd: 09.30 – 11.00

Junioren/Senioren: 11.00-12.30

 

We houden elke training nauwkeurig bij, hoe de vorderingen zijn. Dat is meer dan alleen inzet. Bij Taekwon-Do moet aan bepaalde criteria voldaan worden om te kunnen promoveren. We proberen tussendoor 1:1 momentjes te pakken tijdens de les, waar we zien dat het nog wat moeizaam gaat. Als we inschatten dat het benodigde niveau of de kennis nog niet voldoende is, zullen we adviseren het examen even uit te stellen. Het is niet zo dat je niet op examen mag, maar een advies. Dit advies opvolgen is helemaal geen schande en juist verstandig om een teleurstelling te voorkomen.

Op examen gaan is uiteraard geheel vrijblijvend.

De leerlingen (en hun ouders) die het examen 4-februari beter even overslaan krijgen dit ruim op tijd persoonlijk te horen.

  1. Zorg dat je zoveel mogelijk trainingen aanwezig bent!
  2. Oefen voor de les aanvangt en stel dan je persoonlijke vragen.
  3. Kijk op de website voor je examenstof en leer de theorie die bij je examen hoort. Eigen verantwoording!! Klik hier voor:  EXAMENSTOF
  4. Bekijk en oefen thuis aan de hand van de filmpjes die bij je examenstof horen: Klik hier voor: FILMPJES

Een examenmoment is een spannend en belangrijk moment voor elke leerling maar ook voor de trainers. Te snel doorstromen is niet waardig voor de band die je draagt en te langzaam zorgt ervoor dat je je kunt gaan vervelen. Niet iedereen pakt alles even snel op en dat maakt ons allemaal uniek.

 

Bij vragen neem dan even contact met ons op.

Taekwon,

Sabum Sjef | Boosabum Jeroen | Boosabum Anita