GUP-Examen 13-Februari

13 Februari Examen (Les vervalt)

En pofff,… het jaar zit er alweer bijna op!

Wat hebben we gasgegeven met elkaar! Je zou het bijna vergeten maar, wedstrijden, een uitje naar Klein Zwitserland, BBQ, landelijke trainingen, extra trainingen, het heeft elkaar in rap tempo opgevolgd. Dit te bedenken dat we vorig jaar nog buiten moesten trainen vanwege CORONA.

 

We houden elke training nauwkeurig bij, hoe de vorderingen zijn. We proberen tussendoor 1:1 momentjes te pakken tijdens de les, waar we zien dat het nog wat moeizaam gaat. Als we inschatten dat het benodigde niveau of de kennis nog niet voldoende is zullen we de komende weken adviseren het examen even uit te stellen. Het is niet zo dat je niet op examen mag. Dit advies is opvolgen helemaal geen schande en juist verstandig om een teleurstelling te voorkomen.

Op examen gaan is uiteraard geheel vrijblijvend.

De leerlingen (en hun ouders) die het examen 13-februari beter even overslaan krijgen dit de komende weken persoonlijk te horen.

  1. Zorg dat je zoveel mogelijk trainingen aanwezig bent!
  2. Oefen voor de les aanvangt en stel dan je persoonlijke vragen.
  3. Kijk op de website voor je examenstof en leer de theorie die bij je examen hoort. Eigen verantwoording!! Klik hier voor:  EXAMENSTOF
  4. Bekijk en oefen thuis aan de hand van de filmpjes die bij je examenstof horen: Klik hier voor: FILMPJES

Een examenmoment is een spannend en belangrijk moment voor elke leerling maar ook voor de trainers. Te snel doorstromen is niet waardig voor de band die je draagt en te langzaam zorgt ervoor dat je je kunt gaan vervelen. Niet iedereen pakt alles even snel op en dat maakt ons allemaal uniek.

 

Bij vragen neem dan even contact met ons op.

Taekwon, Sabum Sjef, Boosabum Jeroen, Boosabum Anita en Boosabum Zofia