Nieuwsbrief, Kerstwensen, Lockdown 2.0, contributie

Geplaatst op 24-12-2021.

Beste leden, ouders/verzorgers.

 

Als eerste willen Boosabum Jeroen en ik  jullie hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen.

Het was een bewogen jaar met veel meer hoogtepunten dan dieptepunten en dat maakt dat de balans onderaan de streep heel positief is.

We hebben veel bereikt met onze vereniging. Hieronder een opsomming van zaken:

 • Een gezonde vereniging met zoveel leden dat we continu een “ledenstop” hebben.
 • Meegedaan (en prijs gewonnen) aan een Wereldwijd online tournament.
 • Examens gehad.
 • Roy een scheidsrechter cursus gevolgd en nog 1 wedstrijd van zijn volledige D-licentie is.
 • Samen gelachen, tranen gelaten, bloedlipje/neusje hier en daar en zelfs een botbreuk.
 • We hebben geïnvesteerd in 140-M2 trainingsmatten.
 • Een breekbok aangeschaft om veilig plankjes in te plaatsen en door te trappen of slaan.
 • Aan online trainingen van Wereldberoemde Masters deelgenomen.
 • Zeer succesvol deelgenomen aan “The Battle of the Lowlands”
 • Zeer succesvol deelgenomen aan het “Open Noord-West Veluwe toernooi”
 • Foto-challenges gedaan.
 • De Grote clubactie lotenverkoop was weer een succes waardoor we hebben kunnen investeren in een hoogtetrap apparaat. (in bestelling!) Hiermee gaan we snel aan de slag als we weer de Dojang in mogen.

Naast bovenstaande punten zijn er ook persoonlijke doelen gehaald die klein zijn voor de één maar juist van grote betekenis  zijn voor de ander. Wel hebben we allemaal bijgedragen aan dit resultaat door samen te trainen. Misschien nog wel hét belangrijkste van al….. Ondanks dat we een individuele sport beoefenen zijn we afgelopen jaar een TEAM geworden! Ook betrokken ouders spelen hierin een rol. Denk aan het rijden naar een toernooi of training, een ontbijt voor kampioenen, sponsoring van jasjes of simpelweg je zoon/dochter aan te sporen te gaan trainen als ze weer eens vastgeplakt zitten aan de bank of Playstation 😉

 

Contributie 2022:

Basis: Deze zal net als in 2019 en 2020 gelijk blijven.  CONTRIBUTIE  

 

Corona:

We hebben het lang vol weten te houden om ’s middags en op zondagen lessen aan te bieden. Zelfs meer uren dan voor de maatregelen.

We hebben hiervoor samenwerking opgezocht met sportscholen in de buurt en gekeken op welke tijden we van elkaars locaties gebruik konden maken.

Deze samenwerking heeft hele leuke nieuwe ideeën voor onze trainingen en afwisselende lessen opgeleverd.

De opkomst was groot en er zijn leuke vriendschappen ontstaan tussen leerlingen van diverse scholen. Taekwon-Do verenigt.

Helaas zijn we nu echt stilgelegd door de overheid en mogen we dit keer ook ’s avonds niet (buiten) sporten.

Omdat Boosabum Jeroen en ik overdag onze drukke banen hebben is later in de middag trainen in kleine groepjes helaas geen optie meer.

Als vereniging hebben we ondanks we stilliggen wel doorlopende kosten zoals oa commissie-afdracht aan de ITF-Nederland formule, EHBO cursussen, verzekeringen en reserveringen voor onderhoud en aanschaf trainingsmaterialen. Gelukkig krijgen we geen zaalhuur doorbelast wat niet bij alle verenigingen om ons heen het geval is.

Om als vereniging gezond te blijven, te voorzien in trainingsmaterialen en we nog steeds een keer met de jeugdgroep willen gaan zwemmen maar daarnaast toch tegemoet te willen komen in de contributie hebben Boosabum Jeroen en ik onderstaande bedacht.

Januari/Corona: We zullen in januari slechts 50% incasseren van je normale tarief. Toch zullen we snel kijken naar wat we wél kunnen gaan aanbieden in januari. Hiervoor gaan we komende week ook in overleg met Soo Bak-Gi uit Asten aan tafel.

Kun je je niet vinden in bovenstaande of heb je hierover vragen/opmerkingen verzoek ik je vriendelijk hierover even 1:1 contact met mij op te nemen. Storneer aub geen incasso’s want daarvoor brengt de bank kosten in rekening bij de vereniging.

 

We lopen niet verder op de feiten vooruit dan mogelijk is en hopen simpelweg dat we weer heel snel terug kunnen naar “normaal” en regelmaat of in ieder geval meer mogen dan nu.

 

Geniet van je Kerstvakantie, de feestdagen en elkaar. Wij missen jullie !

Sportieve groet,

Taekwon, 

Boosabum Jeroen

Sabum Sjef