Opname promotiefilm Sjors Sportief !

Geplaatst op 31-03-2021.

Donderdag zal tijdens de training heel kort een promotievideo opgenomen worden door SJORS SPORTIEF PRODUCTIONS

Het zal een korte promotievideo worden voor vechtkunst-scholen die een oplossing gevonden hebben voor het niet in de zaal kunnen trainen.

———————————————————————

<<Sjors Sportief>>, woensdag 31-03-2021 10:04 <<noreply@joke_sjorssportiefproductions.nl>>

Beste trainers van Taekwon-Do Academy Chon-Ji,

Ontzettend leuk dat jullie je beschikbaar stellen voor de opname van onze movie-teaser. De promotievideo (+/- 4 Sec.) zal mits geslaagd gebruikt worden als teaser voor een nieuwe Nederlandstalige NETFLIX serie waarvan de naam en acteurs nog niet bekend gemaakt mogen worden. Dat hier enkele zeer bekende namen tussen zitten die al jullie leerlingen bekend in de oren zullen klinken is een feit!

De serie zal een 1.4 delige Nederlandse versie van het Amerikaanse succes COBRA KAI worden met deelname van veel bekende namen.

Omdat jullie school de “Badass” leraren, boys and girls moeten voorstellen zal iedereen die in de promovideo (welke landelijk gepubliceerd wordt) mee wil doen, een zwarte of rode *bandana moeten dragen.

De leerlingen van jullie vereniging die morgen mee willen doen dienen dus met een rode of zwarte *bandana om naar de training te komen. (*Zie afbeelding)

Graag ontvang ik een Appje van je als jullie training aanvangt dan komen wij tijdens de training onverwacht ter zake.

Uiteraard zal het shot nog ter controle voorgelegd worden aan jullie als trainers en gaan wij er vanuit dat de kinderen en trainers mét bandana op de hoogte zijn van publicatie.

Nogmaals bedankt voor jullie medewerking en graag tot morgen op jullie gave straat-locatie achter de gymzaal. (ideaal voor ons shot!)

 

Vriendelijke groet,

Joke SJORS SPORTIEF PRODUCTIONS