Talenten Training Nationale Selectie

Geplaatst op 24-01-2023.

Op zondag 19 februari organiseert de TSC (Training- en Selectie Commissie) een talententraining. Wil je stappen zetten in jouw ontwikkeling van Taekwon-Do, meld je dan zo spoedig mogelijk aan. De les wordt verzorgd door de selectieleden van de Nationale Selectie van I.T.F. Nederland.

Wij hebben Boosabum Bo Rook al een paar vragen gesteld over waarom je je zou moeten aanmelden en wat je kunt verwachten.

Voor wie is deze training bestemd? Voor jongeren, ouderen, welke leeftijdscategorieën en graduaties?

Deze training is voor alle I.T.F. Nederland leden vanaf 8 jaar en 8e kup.

Het is voor jeugd, junioren en senioren die altijd al eens met de Nederlandse selectie hebben willen trainen en les willen krijgen van onze Nederlandse top! Ze krijgen deze dag les in de onderdelen tul en sparring. Verschillende tips & tricks krijg je mee naar huis en een onwijs gezellige dag waarin teambuilding centraal staat.

Daarnaast is het leuk om iedereen de kans te geven te trainen en les te krijgen van de Nederlandse selectie.

Ook hebben veel I.T.F. Nederland leden de droom om ooit in de Nederlandse selectie te komen. Zo ben ik zelf ook 15 jaar geleden begonnen. Je kijkt op tegen verschillende mensen, je hebt een droom en onwijs veel plezier en doorzettingsvermogen in de sport. That’s the key! Wij willen deze droom natuurlijk supporteren en met deze training kunnen we al ondersteunen en extra motiveren waar nodig.

Moet je talent hebben?

Ik ben van mening dat iedereen talent heeft en daarom is deze dag ook zo leuk. Je kan onze Taekwon-Do passie met iedereen delen. We streven er natuurlijk naar om iedereen te motiveren in zijn/haar talenten en om deze verder te ontwikkelen. Misschien is jouw droom wel om ooit in de Nederlandse selectie te komen, dan kun je deze dag alvast even proeven en eventuele vragen stellen aan de Nederlands selectieleden.

Waarom zou je mee moeten doen?

Meedoen aan deze training geeft weer een hele andere kijk op de wedstrijdonderdelen tul en sparring.

De Nederlandse selectie zal hun kennis en kunde met jullie delen over hun eigen ervaringen en tips & tricks die hierop aansluiten. Een unieke kans om les te krijgen van Europees & Wereldkampioenen!

Kun je alvast een tipje van sluier oplichten wat de deelnemers kunnen verwachten?

Ik was alweer erg enthousiast en heb hier en daar in dit verslag al een het één en ander verteld.

Kortom: als je nieuwsgierig bent…. Doe gezellig mee!

En verder?

Ik vind het een erg leuk initiatief van de TSC en onze Nederlands selectieleden. Iedereen is erg enthousiast om jullie te zien op de talenten training. Tot zondag 19 februari!

Talenten Training Nationale Selectie – I.T.F. Nederland (itf-nederland.nl)