Vacature: Lid Wedstrijd- en Scheidsrechters Commissie (WSC)

Geplaatst op 04-10-2022.

In de nieuwe cursusstructuur van I.T.F. Nederland geeft de Wedstrijd- en Scheidsrechters Commissie (WSC) tegenwoordig 3 cursussen op één dag. Nu de fysieke cursussen weer op gang komen is er extra mankracht nodig! Heb jij interesse in meewerken aan het opleiden van enthousiaste scheidsrechters om toernooien in goede banen te kunnen leiden? Geef je dan vandaag nog op om de Wedstrijd- en Scheidsrechters commissie te versterken!

Inhoud functie
Als nieuw lid van de WSC ben je vooral verantwoordelijk voor het geven van de D-, C- en B-cursus in teamverband met de huidige leden van de WSC. Daarnaast kan je in overleg worden ingezet als supervisor op Master Series toernooien. Daarmee heb je het vermogen om het gehele opleidingsproces van scheidsrechters te overzien op basis van reeds bestaande ervaring en inzicht in het scheidsrechteren. Er wordt verwacht dat je proactief bent in het geven van de opleiding en het begeleiden van scheidsrechters.

Wie zoeken wij
• Enkele jaren ervaring als actief scheidsrechter binnen I.T.F. Nederland;
• Houder van nationaal B-licentie;
• Je bent een teamplayer;
• Je bent proactief en hebt een hands-on mentaliteit;
• Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig.

Vergoeding
Commissieleden bij I.T.F. Nederland werken op basis van een vrijwilligersvergoeding. Meer informatie omtrent de vrijwilligersvergoedingen is te vinden op de website van de belastingdienst en zal later ook nog persoonlijk worden toegelicht.

Interesse?
Herken jij je in het omschreven profiel? Neem dan direct contact op met de WSC via wsc@itf-nederland.nl. Geef per e-mail beknopt aan wat je ervaringen zijn met het scheidsrechteren en waarom je interesse hebt en geschikt bent voor deze functie. Motivatie en CV zijn niet nodig, we zullen alle kandidaten voor een mondelinge toelichting uitnodigen.